Izolatia cu poliuretan – solutia potrivita pentru acoperis ?

Acoperisul reprezinta elementul casei prin care se pierde cea mai mare parte din caldura casei  pe timpul iernii generand in acest fel costuri suplimentare necesare mentinerii unui climat placut in locuinta .

Mai ales in cazul constructiilor care utilizeaza spatiul de sub invelitoare ca si spatiu locuibil, se recomanda folosirea unei izolatii de calitate, care sa ofere un mediu placut fara consum mare de energie .

O astfel de izolatie este spuma poliuretanica, o izolatie de ultima generatie, utilizata pe scara larga cu succes de mai multi ani in Europa, America de Nord si Asia. Transferul termic mic, posibilitatea de a realiza diverse grosimi de izolatie fara pierderi tehnologice, si rapiditatea cu care este pusa in opera, reprezinta cateva avantaje care recomanda acest produs beneficiarilor care doresc un produs de calitate superioara .

Desi la prima vedere pare un ” produs scump „, raportandu-ne la durata de viata si calitatile deosebite ale materialului, izolatia cu poliuretan este in acest moment cea mai buna solutie pentru izolarea acoperisului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *